Σχετικά

Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι η ιδρύτρια του brand ” METTI “.

Σαν παιδί που πάντα του άρεσε να χάνεται στα πανέμορφα σοκάκια του κέντρου της Αθήνας,εντυπωσιαζόμουν τόσο πολύ απο τα υπέροχα, ξεχωριστά και μικρά μαγαζάκια τα οποία έκρυβαν στο εσωτερικό τους, τους πιο όμορφους θησαυρούς. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κοντοστέκεται πάντα στις βιτρίνες τους και να εντυπωσιάζεται απο το χειροποίητο κόσμημα. Αναρωτιόμουν με θαυμασμό πως μερικά υλικά αν τα ενώσεις και τα συνδυάσεις με φαντασία και αγάπη, δημιουργουν κάτι τόσο ομορφο και ξεχωριστό!

Εκεί μάλλον γεννήθηκε και η ανάγκη να αγοράσω κάποια υλικά και να ξεκινήσω δειλά δειλά να πειραματίζομαι, δίνοντας σάρκα και οστά σε όλες αυτές τις ιδέες που πλυμμήριζαν το μυαλό μου τόσο καιρό!

Ξεκινώντας την δημιουργία κοσμημάτων πρώτα για εμένα και έπειτα για φίλους, βλέποντας και εισπράτοντας τον θαυμασμό και την αμέριστη στηριξή τους, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με αυτό.

Πηγαίνοντας πίσω λοιπόν στο 2014, δημιούργησα την πρώτη μου σελίδα με το όνομα ” JEWELRY BY MARIA RAMMOU” . Έπειτα μετά απο αρκέτα χρόνια, φτάνοντας στο 2020, αποφάσισα να βρώ ενα όνομα ιδιαίτερο και με ξεχωριστό χαρακτήρα καταλήγοντας στο όνομα ” METTI “. Ένα όνομα που προέρχεται απο την λατινική γλώσσα, εμπνευσμένο απο τα βαθιά νερά της θάλλασας. Εξάλλου η θάλασσα αφου σε μαγέψει σε κρατά πάντα σε ένα διχτυ θαυμασμού…

Κι ενώ το όνομα μπορεί να άλλαξε, οι βασικές αξίες, πεποιηθήσεις και ιδέες παραμένουν ίδιες.

Δημιουργούμε κοσμήματα τα οποία θέλουμε να αποτελέσουν ενα αξεσουάρ μοναδικό για κάθε γυναίκα και κάθε άντρα. Φτιαγμένα με προσωπική φροντίδα και αγάπη, χωρίς σαφείς και αυστηρούς περιορισμούς.

Ελπίζω να λατρέψετε και να αγαπήσετε το METTI όσο εγω!

ΜΑΡΙΑ.